چراغ دیواری خورشیدی مودی در مدل های مختلف طراحی میشود که کوچکترین ظرفیت آن در توان 5 وات بوده و لیست قیمت آن 868.000 تومان خواهد بود.
چراغ دیواری خورشیدی مودی یکی از محصولاتی است که قابلیت نصب بر روی دیوار را داشته و می تواند بدون سیم کشی برق شهری نیز نور خورشید را به روشنایی تبدیل کند.
قیمت چراغ دیواری خورشیدی مودی
در قسمت اول ابتدا در مورد قیمت چراغ دیواری خورشیدی مودی صحبت خواهیم کرد. گفته می شود که چراغ خورشیدی مودی دیواری در انواع پروژکتوری و خیابانی هم طراحی و تولید می شوند.
چراغ خورشیدی مودی دیواری در توان های مختلف طراحی می شوند که کوچکترین آن 5 وات بوده و مناسب برای ورودی منازل و مغازه ها می باشد و بزرگترین ظرفیت آن در توان 100 وات می باشد که برای روشنایی محوطه بزرگ مناسب خواهد بود.
می توانیم قیمت چراغ خورشیدی با برند مودی را در چند مدل پروژکتوری و خیابانی و دیواری بصورت زیر مشخص کنیم.
قیمت چراغ خورشیدی برند مودی از نوع
دیواری:
5 وات: 868.000 تومان
10 وات: 990.000 تومان
15 وات: 1.100.000 تومان
خیابانی:
30 وات: 602.000 تومان
80 وات: 1.200.000 تومان
100 وات: 1.612.000 تومان
پروژکتوری:
30 وات: 575.000 تومان
50 وات: 962.000 تومان
100 وات: 1.337.000 تومان
چراغ دیواری خورشیدی سنسور دار
در بخش می خواهیم در مورد چراغ خورشیدی سنسور دار صحبت کنیم. باید به این نکته توجه داشته باشیم که چراغ دیواری خورشیدی مودی چه پنل جدا باشد و چه پنل متصل و چه از نوع دیواری باشد چه از نوع نوع پروژکتوری و خیابانی باشد مجهز به سنسور می باشد.
در چراغ های خورشیدی دو نوع سنسور وجود دارد:
- سنسور فتوسل
- سنسور حرکتی
منظو از سنسور فتوسل این است که چراغ با غروب آفتاب روشن شده و با طلوع آفتاب خاموش می شود و نیاز به تنظیم بصورت دستی نخواهد بود.
و همچنین منظور از سنسور حرکتی این است که چراغ در حالت معمول خاموش بوده و اگر حرکتی صورت گیرد روشن خواهد شد.
چراغ دیواری خورشیدی
قصد داریم تا در بخش دوم بصورت تخصصی در مورد چراغ خورشیدی دیواری توضیح دهیم. همانطور که مشاهده می کنید در بخش اول در مورد قیمت چراغ دیواری خورشیدی مودی توضیحاتی ارائه شد.
لازم است بگوییم که چراغ خورشیدی از نوع دیواری یک نوع چراغ روشنایی از نوع سولار بوده که فقط قابلیت نصب بر روی دیوار را دارد و امکان قرار دادن آن بر روی پایه مهیا نخواهد بود.
این محصولات روشنایی در ظرفیت های مختلف و در چند نوع دیواری، پروژکتوری و خیابانی ساخته می شوند که در تمامی این مدل ها نوع ساختار محصول بگونه ای است که فقط قابلیت نصب بر روی دیوار را دارد.
نکته مهم این است که در مدل دیواری و خیابانی نیز پنل سولار به قسمت پشت چراغ متصل بوده و اصطلاحا چراغ سولار پنل متصل هستند.
ولی در مدل پروژکتوری چراغ و پنل با کابل 3 متری بهم متصل هستند و اصطلاحا از نوع روشنایی سولار پنل جدا به شمار می آیند.
این محصولات در توان و ظرفیت های مختلف از کوچکترین ظرفیت یعنی 5 وات تا بزرگترین ظرفیت یعنی 100 وات در بازارهای داخلی به فروش می رسند.
نکته: توان خروجی و یا همان ظرفیت چراغ دیواری خورشیدی مودی نشان دهند میزان و شدت نور محصول است و در این محصولات هر وات توان خروجی را معادل با 35 لومن شدت نور می توانیم در نظر بگیریم.
مزایای استفاده از چراغ خورشیدی
قصد داریم تا در این بخش در مورد مزایای استفاده از چراغ دیواری خورشیدی مودی صحبت کنیم. این مزایا عبارتند از:
- تولید روشنایی بدون نیاز به سیم کشی
- تولید روشنایی با جذب نور خورشید
- گارانتی یک ساله
- شدت نور خوب
- دارای بدنه ضدآب
- قابلیت نصب در محوطه فضای بیرونی
- قابلیت فعال سازی بصورت خودکار
- نصب و راه اندازی آسان
خرید چراغ خورشیدی مودی
شما مصرف کنندگان می توانید جهت خرید چراغ دیواری خورشیدی مودی به نمایندگی های شرکت souracell مراجعه کنید و یا با بخش فروش این شرکت در تماس باشید.
شرکت سوراسل مدل ها و طرفیت های مختلفی از این محصولات را با قیمت ارزان و بدون واسطه در اختیار شما قرار می دهد.
بدون دیدگاه