باتری خورشیدی

باتری خورشیدی وسیله ای است که می تواند با استفاده از نور خورشید به صورت عمده انرژی برق تولید نماید. این باتری ها توانایی تامین انرژی برق مصارف خانگی و صنعتی را دارند، بنابراین اغلب در بازار تجارت به صورت عمده و با قیمت ارزان به فروش می رسند.

خرید باتری خورشیدی به دلیل تولید ارزان انرژی و ذخیره آن، نصب و نگهداری آسان و کیفیت بالای این محصولات بیش از پیش صورت می گیرد. برای خرید انواع باتری خورشیدی با قیمت مناسب با ما در تماس باشید.

باتری خورشیدی

همانطور که می دانید باتری خورشیدی جهت مصارف خانگی، کشاورزی و صنعتی به صورت نیروگاه های مستقل از شبکه سراسری یا به صورت سیستم متصل به شبکه سراسری جهت تامین انرژی الکتریکی به کار می رود.

باتری خورشیدی

میزان دریافت انرژی خورشید توسط باتری خورشیدی

همانطور که می دانیم در یک روز آفتابی هر متر مربع از سطحی که خورشید در یک روز می تابد حدود 1000 وات توان تابشی دریافت می کند. در این بین میزان تابش متوسط در کشورمان ایران 850 وات بر متر مربع است. همچنین لازم به ذکر است که راندمان باتری های خورشیدی موجود در بازارهای تجاری در حدود 15 تا 17 درصد است و هر متر مربع از پنل های موجود در باتری خودشیدی در حدود 100 تا 150 وات انرژی خورشید را دریافت می کنند.

محاسبه هزینه تامین برق با استفاده از باتری خورشیدی

محاسبه هزینه تامین برق با استفاده از سیستم خورشیدی با توجه به محل جغرافیایی که قرار است پنل های خورشیدی در آن محل نصب شوند، تعیین می شود. برای این منظور در ابتدا باید میزان مصرف انرژی منزل را بدست آورد که این میزان بر روی قبوض برق درج شده است.  همچنین لازم به ذکر است که یک پنل خورشیدی 250 واتی می تواند بین 950 تا 1200 وات ساعت در روز برق تولید نماید. بنابراین با استفاده از 4 پنل خورشیدی 250 واتی می توان در یک روز تقریبا بین 3800 تا 4800 وات ساعت برق تولید نمود. همچنین پارامترهای مختلفی بر روی ظرفیت باتری های خورشیدی تاثیر خواهد داشت.

پارامترهای تاثیر گذار بر ظرفیت باتری خورشیدی

  • زاویه تابش آفتاب
  • متوسط تابش روزانه آفتاب
  • مقدار ابری بودن روزها در طول سال
  • عوامل نامساعد جوی و محیطی

باتری خورشیدی

بررسی انواع سیستم باتری خورشیدی (سیستم خورشیدی فتوولتائیک)

  • سیستم فتوولتائیک مستقیم
  • سیستم فتوولتائیک خارج از شبکه
  • سیستم فتوولتاییک مرتبط با شبکه با باتری پشتیبان
  • سیستم فتوولتائیک بدون باتری مرتبط با شبکه

 

 

 

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *